Har vi vundet VM?

Så snørrer vi støvlerne og får lige alle med

Spørgsmål: Gider du spille fodbold i gråvejr?

Normalt svar: Nej.

Svar efter at have set vores nye kampagnefilm for Intersport i anledning af VM 2022: JAAA! Jeg ringer til alle mine venner, og vi mødes på fodboldbanen om fem!

Det er i al fald det, vi skulle i mål med, da vi videoproducerede Intersport Internationals kampagne til VM 2022. Det er jo immervæk et vinter-VM, hvorfor vi skulle vise, hvorfor fodbold altid fungerer i al slags vejr.

VM i aftenmaling

Den her reklamefilm var en ordentlig én. I vloggen ovenfor lokker vi jer udelukkende med på fodboldbanen, men før vi blev klar til kamerakamp, var der uendeligt mange ting, der skulle klappes og klares, før den ville komme til at sidde lige i trekanten. Blandt andet den største børnecasting vi nogensinde har haft. Usandsynligt mange fodboldtrøjer, fodboldstøvler forvandlede vores kontor til postcentral i et par uger. Og vores stakkels production designer måtte male mål klokken utrolig sen aften dagen inden optagelser, fordi det skulle passe med en fodboldtræning.

Ja, Goodwill er filmproduktion i Odense, et produktionsselskab for jer i København, Aarhus, hele landet - men også alle andre i hele verden, der savner et produktionsselskab med gennemgribende erfaring med preproduktion, solid og kreativ eksekvering og effektiv post.

VM (out)stand-in

Fremfor alt har samarbejdet med Intersport International været fremragende. De havde helt klare tanker og storyboards. Vi feedbackede, udviklede, løb, skød og scorede en af de bedste reklamefilm, der formentlig kommer til at figurere under dette års VM. Selv ikke en flue på øret af verdens sejeste featuring, Robin Van Persie, eller et re-shoot, da han blev nødt til at tage hjem, kan ændre på, at vi næsten føler, vi allerede har vundet VM med den her.

Fluen blev klippet ud og væk i postproduktionen, vores CEO agerede stand-in i de hollandske farver og således: Et gyldent, glimtende trofæ af en reklamefilm om fodbold, inklusion og en vidunderlig velsmurt bagvedliggende produktion. Se endnu flere eksempler på glimtende trofæer her

No items found.

Special kudos to

KUNDE

Intersport International

PRODUCERS

Anja Schmidt Jensen

Abbi Moreno

PRODUKTIONSLEDER

Anja Schmidt Jensen

INSTRUKTØR

Peter Salling

FOTOGRAF

Asbjørn Kiel

B-FOTO

Phillip Alexander Andersen

LYSMESTER

Mikkel Bentzen

BELYSER

Frederik Jørgensen

Jonathan Kjærgaard

INDSPILNINGSLEDER

Lisa Svelmøe

INSTRUKTØRASSISTENT

Jonas Robstad

CASTER

Marie Matzen

COSTUMIER

Pernille Kjærgaard Kjær

PRODUCTION DESIGN

Alexander Moreno

RUNNER

Christian Jensen

Tamara Johansen

DIT

Timo Dziallas

SCRIPTER

Magnus Axelsen

C-FOTO

Sune Bang

MAKEUP-ARTIST

Louise Kjærsgaard

STILLFOTOGRAF

Jonas Legarth

TONEMESTER

Anne Lysemose

STATISTKOORDINATOR

Cecilie Odgaard

DRONE

Lars Winther

CONTENT CREATOR

Katarina Blazic