Hvor der er en Goodwill-vilje, som tilfældigvis er god, er der også en stensikker vej til relaterbare, kompetente og wow-hvor-kom-det-lige-fra-kreative skærmhistorier

Velkommen til forhåbenlig størstedelen af alle dine produktioner

Her hos Goodwill er det vigtigste først og fremmest velviljen. Velviljen til at ville hinanden det godt, velvilje til at ville skabe de bedste forudsætninger for vores samarbejder. Det er også derfor, vi altid starter med at kigge på, hvilken fortælling der egentlig er relevant for dig at få fortalt på film. Din kernefortælling, hvis vi skal blive helt tekstforfatteragtige og bureau-smarte.

Vi har hoveder proppet af filmkærlighed og kamerakompetencer, der fastlægger en vej fuld af samarbejdsværdi for både os og jer. Alle vores produktioner kører på en blanding af erfaring, empati og den-næste-og-bedste-kameravinkel, som passer til lige præcis den skærmstørrelse, jeres produktion skal udkomme i. Storskærm? Lille skærm?

Historien kommer til at nå hele vejen ind i alle hjerterne lige meget hvad.

Vores vidunderlige hold af varmhjertede fastansatte filmskabere kender hinanden så skræmmende godt på set, at man nok godt ville kunne unde dem, at de ikke hele tiden hang ud i fritiden på hinandens produktioner. Men det gør de. For her hos Goodwill bor og bader vi i en tryg, altomsluttende svømmepøl af gennemarbejdede, vildtvoksende kreativitetsmirakler, hvor vi sammen gør hinanden endnu bedre - og det bedste er, at den svømmepøl er offentlig tilgængelig.

Vi laver nysgerrige, nære dokumentarer. Relevant og medrivende fiktion. Overbevisende og troværdige reklameproduktioner. Det meste er muligt, når viljen er god.  
Timo Dziallas - Klipper på kortfilmen Fucked produceret af produktionsselskabet Goodwill
Production designer Alexander Moreno ansat ved produktionsselskabet Goodwill
Fotograf Asbjørn Kiel på spillefilmen Fugleflugt produceret af produktionsselskabet Goodwill
Instruktør Pernille Kjærgaard Kjær på optagelse for produktionsselskabet og filmbureauet Goodwill
Instruktør Jesper Quistgaard på optagelserne af skitsen til Sønnike - produktionsselskabet Goodwills debutspillefilm
Goodwill-fotograf Kristoffer Bak Nielsen på spillefilmen Fugleflugt, der er underudvikling.
Instruktør Jonas Robstad på optagelse for Intersport International | Produktionsselskabet og filmbureauet Goodwill
Klipper og instruktør Timo Dziallas på optagelse for produktionsselskabet og filmbureauet Goodwill
Shooting director Phillip Alexander Andersen på optagelse til en intern marketingsfilm for produktionsselskabet Goodwill