Filmproduktion
i Odense

Showreel med det gode fra Goodwill

Hjertevarm filmproduktion i hjertet af Odense

Helt tæt på

Goodwill er et filmbureau med base i Odense på Fyn, som leverer troværdig filmproduktion i høj kvalitet. Hvis I bor på Fyn, så er vi helt tæt på og i nærheden. Vi er Fyns førende produktionsselskab med over 20 fastansatte fynske filmskabere bosat i Odense og freelancere placeret over hele Fyn.

En af vores største forcer er vores fleksibilitet, når det kommer til optagelser og produktion af jeres film. Er i en Odense-baseret virksomhed, så hopper vi på Goodwill-cyklen bevæbnet med kameraer og stativer - bor I længere væk end cykelafstand, så er det bestemt heller ikke noget problem.

De fynske værdier

Goodwill adskiller sig fra andre fynske filmproduktionsselskaber i vores indstilling og tilgang til de film, vi producerer. Vi tror på, at filmproduktion skal have et ærligt og autentisk udtryk for at kunne lykkes. Mennesker har brug for at se mennesker. Filmproduktion, selvom det selvfølgelig oftest ender i reklamefilm, skal altid først og fremmest være historiefortælling med mennesket i centrum. Det er i al fald det, vi insisterer på med vores videoproduktion, vores filmfortællingerne.

Goodwill har produceret film for en stor række af Odenses vigtigste instanser og virksomheder - vi har plukket en bette håndfuld til jer nedenfor, som I kan gå om bord i.

Is Odense the best robotic city in the world?

Vi er så heldige at bo i en by, der altid er i fuld udvikling - på de sejeste områder. Og vi er endnu mere heldige i den forstand, at vi har fået lov til at smide et kamera over skulderen og forevige en del af den udvikling gennem vores samarbejde med Invest in Odense.

Her ser en film og Odenses vækstende robotindustri, hvor vi også tidligere blandt andet har produceret film om den medicinske cannabis industri i Odense og letbanen.

Læs mere om hele filmen og dens tilblivelse her

I kunsten skal Odense kendes

Odense er også en buldrende kulturby, hvor byens mange kulturinstitutioner skaber lige dele glæde og gavn for byens borgere. Gamle institutionsstjerner sørger til stadighed for fornyelse for at blive ved med at skabe relevans, forundring og lykke - såsom eksempelvis Odense Teater, som vi producerede en teaser - en brandingfilm, for.

Læs mere om hele det sceniske eventyr her

Vi bliver klogere og klogere...

... på Odenses mange imponerende uddannelsesmuligheder. Instafilm har fast samarbejdet med både Syddansk Universitet, Syddansk Erhvervsskole og UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole.

Uddannelsesfilm skal kunne noget helt andet end eksempelvis teatertrailere og explainerfilm om en hel industri - de skal formidle om et helt fag til en ganske specifik målgruppe. Ganske som nedenstående reklamefilm for UCL om Morten og pædagoguddannelsen gør det.