Alexander Mayoh Moreno

Alexander Mayoh Moreno

Alexander Mayoh Moreno

Production designer & set designer

Alex er det roligste menneske i verden. Når apokalypsen kommer, sætter Alex sig ned med en chai latte og folder en trane ud af en beige serviet fra Noma uden at fortrække en mine.

Alex har en Master of Arts i dramaturgi fra Aarhus Universitet.

Alex er set designer og productiondesigner, i.e. skaber den helt rigtige stemning på set med de helt rigtige rekvisitter, der bliver placeret på de helt rigtige steder, men han er også Goodwills mest gedigne nedklipper.

Nogle de bedste videoproduktioner, som Alex har været med til, er arbejdet med med Kolding Egnsteater . Det er begge optagelser, hvor Alex skal kippe en kende med sin imaginære Georg Gearløs-tænkehat og opfinde særlige konstruktioner, der opfylder de mest obskure set-behov. Og så var det meget særlige locations, der stak helt i hver deres retning. Hvor Syren Hawaii Undulat var en øvelse i at skære ned i allerede-på-location-elementer, var Dr. Möllers Musikalske Medicinshow det stikmodsatte.

Alex kan snildt skifte stil otte gange på fem arbejdsdage. 

Han har senest arbejdet som set designer på kortfilmen Golia og som production designer på Strandet og Dagen Jeg Døde.

Også kaldet ”Abbi Light”, da han er Abbis lillebror. I virkeligheden hedder han faktisk Alexander, men det er der vitterligt ingen, der kalder ham. Alex, Schmalex eller Scrillex er, hvad det kan blive til. Tydeligvis.

Nedenfor billederne af Alex i æstetiske øjeblikke, kan I fange nogle af de film, som han har production- og set designet.

No items found.

Se lidt film