Videoproduktion

Vi tror på, at en videoproduktion skal have et ærligt og autentisk udgangspunkt og udtryk for at kunne lykkes i markedsføring.

Videoer skal altid først og virkelig fremmest være historiefortælling med mennesket i centrum. Vi har en åben og kreativ tilgang til produktion af video, hvor vi lader os inspirere af den verden der omgiver os og hvad det vil sige at være menneske.

Det føler vi skaber grundlaget for de mest autentiske og effektive videoproduktioner, der er relevante og vedkommende for seere i en målgruppe.

Mere om os

Vores tilgang til videoproduktion

Goodwills tilgang til videoproduktion begynder med et afsøgende møde, hvor vi tager udgangspunkt i det problem eller behov, som vores videoer skal være med til at løse. Vi vil på dette møde finde frem til de bærende indsigter i den opgave som skal løses. Her vil vi typisk spørge ind til formålet, målgrupper, motivation for budskabet, kontekst for videoerne (hvordan skal de indgå i jeres kommunikation) osv.

Dette afsøgende møde bruger vi som afsæt til at komme med et oplæg på opgaven. Oplægget indebærer en beskrivelse af vores plan for videoerne samt et økonomisk overblik. Vi søger altid at finde den rette balance mellem ambitionsniveau og jeres budget. Samlet set betyder det, at vi vil lave det bedste indhold vi kan producere inden for den økonomiske ramme der er til rådighed.

Når vi har fundet en løsning der lever op til jeres behov, vil vi som regel sætte gang i en udviklingsproces. Udviklingen varierer i kompleksitet og størrelse fra projekt til projekt – men vi vil altid søge at være grundige i forberedelserne og udviklingen op til produktionsstart. Vi definerer videoerne, og strategien bag, på forhånd, så vi er helt skarpe ude på produktion.

Goodwill står stærkt med et team af dygtige, erfarne og kreative filmskabere. Vores dedikerede hold besidder omfattende erfaring inden for videoproduktion og kombinerer teknisk dygtighed med kunstnerisk innovation. Fra konceptualisering til udførelse er vores filmskabere passionerede om at bringe dine ideer til live med et unikt og professionel touch. Med fokus på kvalitet og originalitet er vi klar til at løfte din videoproduktion til nye højder.

Videoproduktion til filmuniverser

Ønsker I at bringe jeres brand til live gennem et unikt filmunivers, på samme måde som vi gjorde det for Faaborg Pharma?

Vi elsker at lave lækkert indhold designet til specifikke platforme for et brand. I dette tilfælde satte vi særligt fokus på at konceptualisere og præsentere et eksklusivt univers, skræddersyet til Instagram. Dette univers blev skabt med henblik på at fremhæve nøgleelementer af Faaborg Pharmas produkter og understrege deres kerneværdier, især betoningen af ærlige produktionsmetoder.

Med en lang række videoproduktioner gav vi Faaborg Pharma ammunition til at opbygge en stilren Instagram-side der kommunikerede en stemning omkring produkterne visuelt såvel som audiovisuelt.

Kampagnevideoer?

Hvis universet kan synes lidt for stort og uoverskueligt - selv med os i hånden, så er det måske en knaldgod idé at kigge nærmere på produktion af en række kampagnevideoer.

Kampagner kan være mange ting - oplysningskampagner, politiske kampagner etc.

Her har vi valgt at give jer muligheden for at tage stilling til milten (ja, det sker sjældent) i en kampagnevideo, vi producerede for NGO'en Dansk Center for Organdonation som en af mange.

TV-reklame?

Skal vi ramme den helt rigtige pause og få kastet jeres vidunderlige virksomhed ind i fjernsynet?

Så skræddersyer vi naturligvis også den produktion. Her kan I se et eksempel på, hvordan vi har skræddersyet en lang række TV-reklamer og annoncer om en række uddannelser på UCL - vi tager jer med en tur til tre forskellige pædagoger.