Gummistøvlen i svinestalden

Noget om god påklædning og gode uddannelser

Goodwill har produceret en hel del film- og videoproduktion for uddannelsesinstitutioner - også for UCL, som netop er afsender på denne. Det her er en af de mere friluftsagtige, hvor Timo og Asbjørn for alvor var på tur i jordbrugsteknologuddannelsens muligheder. Hør og se vores om tanker bag reklamefilmen for jordbrugsteknolog ovenfor, og læs dig behind-the-scenes-klogere lige her.

Reklamefilm for uddannelser:

En af de vigtigste ting ved lige præcis portrætteringen af jordbrugsteknologuddannelsen var det praktiske aspekt. Hvis vi skal kunne vise, hvor man ender, hvordan selve uddannelsen er, så er det bare på med jahatten og tage på tur med et hold søde studerende, der glædeligt deler ud af deres passion for uddannelsen.

Øf, for en omgang: Variation på 120 sekunder

De fleste uddannelser rummer mange forskellige facetter, og det kræver en del filmsnilde at pakke det hele ind i en enkelt film. Derfor er det også så vanvittigt vigtigt at få billeder af alt det, som man som studerende på jordbrugsteknologuddannelsen kan komme til at opleve – og lige her var det altså et besøg i en svinestald, den helt rigtige treenighed af marker og et besøg til søs!

Gummistøvlens magi: Regntæt passion

Når Goodwill er ude og svinge kameraet for at fange jeres fortællinger, så gør vi det gladelig i alt slags vejr. Nogle husker gummistøvler. Andre ser bare van(d)vittigt smarte og en lille smule våde ud i processen. Vi vil hjertens gerne snakke om, hvad vi kan lave for jer – i regn, slud eller hvad end, de kære vejrguder kaster vores vej. I Aarhus, Odense, København eller alt andet der i mellem. I kan starte med at sige hej til Frederik-kontaktchef, og så går det hele godt og helt af sig selv!

No items found.

Special kudos to

KUNDE

UCL

PRODUCER

Ann-Katrine Schøne Hansen

INSTRUKTØR

Timo Dziallas

FOTOGRAF

Asbjørn Kiel

CONTENT CREATOR

Katarina Blazic