Frederik Utzon

Frederik Utzon

Frederik Utzon

Kontaktchef

Frederik elsker Bruce Springsteen, sport og sin fars spaghetti med kødsovs.

Han er løsningsorienteret og søger altid at løse projekter inden for de rammer kunden har.

Frederik har været særligt glad for at arbejde på projekter, der giver noget tilbage og aktivt hjælper eller opfordrer til at hjælpe. Et eksempel er den række videoer, som han udviklede formatet på og lavede en workshop-omkring: Mestringsstrategier for ADHD-foreningen. De havde et udviklingsforløb, som mundede ud i reelle og brugbare videoer for folk med ADHD. Derudover er han glad for det forløb, vi havde med Dansk Center for Organdonation, hvor han var med ombord som idémand og var med til at udvikle en oplysningskampagne, der fik ham til at tagestilling til organdonation og melde sig som donor.

Frederik er enormt glad for at snakke med folk og finde løsninger til de behov vores samarbejdspartnere har. Derfor befinder han sig godt i rollen som kontakchef, hvor han er første led for kunden hen imod at få produceret indhold, der løser problemer for dem. Han er også fuld af gode idéer, hvilket naturligt udmønter sig i hans virke som idéudvikler.

Frederik er kontorets uofficielle John Mayer, og kontorets guitar står naturligvis velplaceret lige vedsiden af hans kontorplads. 

No items found.

Se lidt film