Asbjørn Kiel

Asbjørn Kiel

Asbjørn Kiel

Fotograf

asbjoern@goodwillfilm.com

Maler Warhammer i sin fritid, men har faktisk et så solidt tag i kanvasgamet, at vi spår ham til en fynsk Picasso in spe.

Asbjørn lavede sin første professionelle film 13-årig og har lige siden forsat med at dygtiggøre sig hos Goodwill og på tv-serier såvel som kortfilm - både som fotograf og lysmester. Nogle af de projekter, som har været heldige nok til at have Asbjørn bag kameraet, er kortfilmene Menneskets bedste venFucked og Insta-værdig. Asbjørn har lyst filmproduktioner op på blandt andet spillefilm og kortfilmene Ukrudt, Drømmen om frihed og Skilleveien

Asbjørn er teknisk chef hos Goodwill, hvilket vil sige, at det er ham, der har styr på vores udstyr og indkøb af nyt. Hvis du tørster efter filmteknisk viden, skal du bare give Asbjørn et enkelt stikord eller to, og så får du udrullet et arsenal af over et årtis intenst filmarbejde og nørdning med mediet. Se ham eksempelvis byde velkommen til Goodwills nyeste medlem af kamerafamilien lige her

En af de produktioner, Asbjørn har været gladest for at fange på kamera, er Fem fortidsfortællinger. Filmene var periodefilm, som var ganske anderledes end noget, han havde lavet før – og resultatet var naturligvis ganske imponerende.  

Asbjørn er certificeret dronepilot og colorist (det værende: han grader vores film, så de får den helt rigtige farve og tone).

Når det kommer til at holde en fest, så vil du gerne holde den med Asbjørn. Af en eller anden grund går han altid all in på lyd, lys og røgmaskine, når vi holder fester. 

Går på 18Frames’ årgang 6 på fotograflinjen.

No items found.

Se lidt film