Mission ÉNpossible

Den helt rigtige udsigt til ekstra god dessert

Mission introduktion

Når vi ikke jonglerer med verdenskendte fodboldspillere, landsdækkende kampagner og svinestalde, så kan en Goodwillsk arbejdsdag med videoproduktion også se sådan her ud:

En enkelt filmskaber med et kamera på nakken og en god historie om gode mennesker i sigte. Phillip Alexander Andersen besøgte Spisetid, et spisested i Svendborg, som havde fået hjælp af Nordfyns Bank til at realisere deres drømme. Sådan helt kort. Med udgangspunkt i menneskelige og forholdet mellem Trine og Jakob og bankrådgiver Frank blev filmen til. Sådan helt kort.  

Kerneværdi 101

Vloggen viser jer et vældigt Goodwillsk udgangspunkt til filmproduktion, der trækker gevaldigt på de gode gamle instafilmske værdier. Vi har mennesket i centrum. Den menneskelige historie nok nærmere. Det er lidt blødere og rarere, men samtidig nok også lidt mere ærligt, end man normalt ville tænke om klassiske reklamefilm. Troværdigt, hvis det ikke lidt er blevet til et falleret modeord for noget, der ikke længere har så meget autenticitet. En troværdig præsentationsfilm om Nordfyns Banks tilgang til investering i forretninger såvel som mennesker. Lige her i Svendborg - og i særdeleshed når Phillip svinger kameraet, er det altså det menneskelige først. Trine og Jakob og deres fortælling. Franks fortælling. De fortællinger Nordfyns Bank er med til at skabe.

Episode 1, 2 og så var vi 3

Samarbejdet med Nordfyns Bank har løbet over længere tid og er et rigtig godt bud på, hvordan reklamefilm, tv-reklamer og videoer til sociale medier, der reelt set hænger sammen, stadig kan være enormt forskellige. Vi har tidligere besøgt Helnæs Mølle. Vi har tidligere hængt ud med solbrillefirmaet James Ay i hele tre episoder her, her og her. Vi glæder os enormt meget til at fuldføre sæsonen og finde og filme endnu flere fantastiske iværksættereventyr med Nordfyns Bank.    

No items found.

Special kudos to

KUNDE

Nordfyns Bank

PRODUCER

Ann-Katrine Schøne Hansen

INSTRUKTØR

Phillip Alexander Andersen

FOTOGRAF

Phillip Alexander Andersen

CONTENT CREATOR

Katarina Blazic