Filmproduktion til jeres sociale medier

Goodwill er et filmbureau med base i Odense, der glædeligt kører hele landet rundt for at filme de allerbedste videoer til jeres sociale medier.

Vi har stor erfaring med at skræddersy budskaber til specifikke platforme, og vi ved, hvad der virker på Facebook, på Instagram og LinkedIn. Det kræver som oftest forskellige formater og forskellige versioneringer. Længder, tempo i klipning. Det hele med det samme budskab i centrum.

Goodwill består af over 20 passionerede og erfarne filmskabere, der både magter at skabe det storslåede og forglemmelige, der fejer benene væk under seeren i en 15 sekunders reel under rutinescroll på Instagram inden sengetid. Lige såvel skaber vi den slags film, der varer en kende længere og for alvor udfolder et menneskes historie på mere dokumentarisk vis.

Skal vi lave jeres videoer til sociale medier?

Om Goodwill

Lidt længere, hva'?

Et eksempel på en video til sociale medier, nærmere bestemt Facebook, kan vi hente i vores eget bagkatalog. En nylig vlog om en video vi producerede for UCL.

Her er videoen i sin fulde længde, fuld af dynamik og kommer stadig rundt om en arbejdsdag (i regnvejr) selvom den kun er to minutter.

Og så det korte!

Ovenstående video skulle naturligvis også bruges til andet markedsføring end på vores Facebookside. Så snart vi bevæger os over på Instagram, så skal der klippes og snippes i materialet, så det kan passe ind som reel og som story.

De to minutter skal blive til 15 sekunder, hvilket ikke efterlader tid til noget interview, så billederne alene skal kunne fortælle historien om dagens filmproduktion.