Præsentationsfilm

Har I verdens allerbedste virksomhed? Skal hele Danmark (og resten af verden hvis I vil) kende til den? Så foreslår vi, at I får produceret en præsentationsfilm og får fortalt jeres historie på troværdig og autentisk vis hos Goodwill.

Jensen Seeds

Showreel med det gode fra Goodwill

Præsentationsfilm af jeres virksomhed

Hvor starter vi?

Der er mange forskellige tilgange til produktion af præsentationsfilm. Employer branding film, explainerfilm, brandingfilm. Det er der, fordi der er mange forskellige slags virksomheder og mange forskellige slags behov. Jeres kerneopgave er at vide, hvad der er allervigtigst at få præsenteret filmisk fra jeres virksomhed.

Har I jordens bedste medarbejdere? Så vil vi gerne møde dem.

Prioriterer I bæredygtighed højt i jeres produktion? Så lad os fange det med vores kamera.

Alle virksomheder bærer på et helt særligt værdisæt og specialiserer sig i noget, som er værd at fortælle om - værd at dele med hele Danmark, verden hvis I vil. Vi skal møde de mennesker, der brænder for deres arbejde og kan præsentere jeres virksomhed på film på bedste vis. Vi vil møde dem hos jer, mens de viser rundt, griner med kolleager og fortæller om jeres virksomheds værdier.

Facebook
Datacenter

Showreel med det gode fra Goodwill

Den rigtige filmproduktion til det rigtige marked

En præsentationsfilm kan også være skræddersyet til et særligt marked. Vi har stor erfaring med både at producere præsentationsfilm rettet mod det danske såvel som det internationale marked. Vi har også stor erfaring med at udarbejde interviewguides til præsentationsfilm og prioritere en pre-produktion, der tager højde for, at jeres medarbejdere ikke nødvendigvis er vant til at stå foran et kamera. Det er helt normalt at være nervøs, og Goodwill Film har redskaberne og erfaringen til at tage hånd om nervøsiteten, så vi sammen kan få præsenteret alle, der kigger med, for jeres virksomhed i en fængende og uforglemmelig præsentationsfilm.

Vi vil rigtig gerne præsentere jer for videoer, vi har produceret for andre af vores dejlige kunder. I kan nemlig hitte en masse inspiration og en håndfuld særligt udvalgte film, der fortæller rørende historier, præsenterer vidunderlige mennesker og afdækker småstore og storslåede øjeblikke.

Se vores særligt udvalgte film her