Fremtidskontrollører

Robotteknologisk interview-set up; og strithår

Next stop: den næste generation af ingeniører

Som I måske kan ane på denne vlog-side, så er vi slemt glade for (også) at lave uddannelsesfilm. I har fået lov til at kigge en smule om bag UCL-gardinerne, og nu tager vi turen ud til SDU, SDU TEK, for at smugkigge på ingeniøruddannelserne med en solid duo bestående Marie og Asbjørn. Her er de på robotteknologisk besøg til en smule odenseansk filmproduktion; én ud af fem film om SDU TEKs ingeniøruddannelser.

Marie-interviews

Det er naturligvis rekruttering af studerende, der er på programmet. Et af de bedste tricks i den henseende er at sørge for at få talt direkte til de studerende, hvilket sætter krav til interviewenes tone. Marie har som altid fokus på at lave de allerbedste interviews, hvor deltagerne er trygge og glade, og derfor får delt ud på en måde, der oversættes til en særlig imødekommenhed med enormt god energi. Og det smitter.  

 

Vi bliver faktisk også klogere

Noget af det bedste ved at lave de her uddannelsesfilm er, at vi faktisk selv bliver klogere. På hvad man kan, hvordan verden kan komme til at se ud, og hvordan den ser ud lige nu. Og det er faktisk lidt et privilegie, synes Marie, Asbjørn og os alle sammen.

No items found.

Special kudos to

KUNDE

SDU TEK

PRODUCER

Marie Beltman Matzen

INSTRUKTØR

Marie Beltman Matzen

FOTOGRAF

Asbjørn Kiel

CONTENT CREATOR

Katarina Blazic