Make football your game

Ingen venter på, at regnen stopper nogensinde mere

Det vi skulle

I anledning af VM i fodbold 2022, der lige pludselig bor om vinteren, skulle Intersport International have fikset en reklamefilm, en tv-reklame samt video til sociale medier, til at køre mellem de røde kort, jublende fans og skandaledommere og florere på deres kanaler undervejs. Grundpræmissen var klar: Vi skal inspirere alle til at spille fodbold – selv om vinteren. Fodbold i al slags vejr!

Og så er det jo bare at snøre fodboldstøvlen og tage kameraet på nakken – og håbe på, der rent faktisk kommer lidt dårligt vejr, så postproduktionen ikke bliver aaalt for tung. Solen skinnede. Blå himmel. Ikke så meget som én regndråbe. Naturligvis.

Det der sammenhold

Hvordan skal sådan en fodboldfest i gråvejr så skrues så overbevisende sammen, at det kribler helt ud i storetæerne for at lave en dribling? Ja, altså… Man kan naturligvis ikke importere (d)en flyvende hollænder hver gang, hvorfor fællesskab og fodboldglæde var de bærende elementer – det vigtigste at videreformidle.

Fodbold er en holdsport, og hos Intersport er alle altid en del af holdet. Alle har en plads på holdet. Og når alle spiller med, så giver det noget af et fodboldtrøje-findings-ståhej for vores søde costumier, Pernille. Alle lande, der spiller under VM i fodbold 2022, er repræsenteret i trøjeform i filmen, og alle børn, unge, voksne kan forhåbentlig finde både repræsentation og fodboldglæde i Intersports (og Goodwills) lille saksesparkende minut af en kampagnefilm. Selvom det regner.

At finde den rigtige indstilling

Filmen her har naturligvis været en kæmpestor filmproduktion i Odense, der har krævet en solid omgang fokus: Vi har trukket fokus, driblet os igennem tusindvis af indstillinger på et hattrick af kameraer, kørt en Dolly, fløjet drone, haft et RED på bagsmækken af en ATV.

I kampagnefilmen overskygger fællesskabet, legen og fodbolden al slags vejr – og hele processen igennem skinnede solen altså også på os. Se selv, hvor dejligt vi havde det, mens optagelserne fandt sted HER

No items found

Special kudos to

INSTRUKTØR

Peter Bjerre Salling

IDÉ & MANUS

Intersport International
Peter Bjerre Salling

PRODUCER

Abbi Moreno
Anja Schmidt Jensen

PRODUKTIONSLEDER

Anja Schmidt Jensen

FOTOGRAF

Asbjørn Kiel

B-FOTO

Phillip Alexander Andersen

LYSMESTER

Mikkel Bentzen

INDSPILNINGSLEDER

Lisa Svelmøe

INSTRUKTØRASSISTENT

Jonas Robstad

CASTER

Marie Matzen

CASTERASSISTENT

Lise Søllested

LOCATION MANAGER

Casper Paaske

TONEMESTER

Anne Lysemose

PRODUCTION DESIGN

Alexander Moreno

RUNNER

Christian Jessen
Tamara Johansen

DIT

Timo Dziallas

GRIP

Morten Jensen

GRIPASSISTENT

Kasper Arvad

COSTUMIER

Pernille Kjærgaard Kjær

COSTUMIERASSISTENT

Nicole Florentz

SCRIPTER

Magnus Axelsen

C-FOTO

Sune Bang

MAKE UP

Louise Kjærsgaard

STILLFOTOGRAF

Jonas Legarth

BELYSER

Frederik Jørgensen
Jonathan Kjærgaard

STUNT

Valdimar Johansson