Et Odense i vækst: Medicinsk Cannabis

Odense-industri i fuldt filmspring

Hvem, hvad?

Odense er bare i udvikling. Sådan er det. Vi har tidligere hilst på Claes Bang og den boomende robotindustri, men der er flere kæmpebrancher med kæmpepotentiale og vækst i Odense, der bare kalder på odenseansk filmproduktion. Dét er Invest in Odense klar over, hvorfor de ønskede produktion af en præsentationsfilm om den medicinske cannabis, der har fundet solidt fodfæste i Odense.

Og hvad skulle den så egentlig kunne, hva’?

Filmen skulle have en klar B2B-kommunikation, hvor andre inden for samme branche skulle kunne forstå, hvad der var så unikt ved Odense og den medicinske cannabis og ville flytte hertil, investere, være en del af det. Vi har hele værdikæden til stede. Laboratorier, forskning, vi gror det. Og oven i hatten har vi politisk opbakning. Og så selvfølgelig tale ind i de mange fordomme, som der er omkring medicinsk cannabis.

Opskriften på det, tak!

Hvis du sammensætter et stærkt hold, måske som Peter og Asbjørn, så har du en forrygende start. Tilsæt et skvæt vidunderligt samarbejde med Invest in Odense, så vi får adgang til både drivhuse og laboratorier, samt de nøglepersoner der huserer der. Krydr med smukke droneskud, elegant opsatte sit down interviews og et grafisk tvist, der fremhæver de allervigtigste pointer. Lækkert, ik’?

No items found

Special kudos to

INSTRUKTØR

Peter Bjerre Salling

IDÉ & MANUS

Peter Bjerre Salling

PRODUCER

Ann-Katrine Schøne Hansen

FOTOGRAF

Asbjørn Kiel
Phillip Alexander Andersen

KLIPPER

Peter Bjerre Salling

GRADE

Asbjørn Kiel