Blå blink på scanningsklinikken

Tre locations, tre forskellige reklamefilm, én dag.

Hvor er vi?

Vi starter dagen (tidligt) på Gran Hotel, hvor baren har fået en overhaling af vores kære production designer, Alex. Overhalingen skyldtes en stor omgang videoproduktion af en solid samling reklamefilm, hvor der var ekstra meget (og utroligt ekstra) fokus på, at farverne i produktionen stod lige så snorlige, som Alex' overskæg, der (næsten) var groet til lejligheden. Alle reklamefilmene er også gennemsyrede af Alex' snirkel-snørklede scenografhjernekrumler. Lige fra blå blink, når mørket falder på til nænsomme dryp af knaldgul frugtfarve. Scenografien er især i tilfælde som dette, det som binder hele reklamefilmen, tv-reklamen i dette tilfælde, sammen (og hele kampagnen på tværs). De små ting du måske ikke lægger mærke til, men som oftest er dem, der hjælper publikum helt på vej i forståelsen af filmen.

"Maja er supergravid"

Casting er som oftest også en stor del af de største produktioner. Her skulle vi caste seks forskellige personer, der alle sammen var meget let læselige for et publikum ganske med det samme. Jo kortere tid reklamerne skal vare, jo mindre tid er der selvklart til at forklare og udforske et menneske, hvorfor castingen bliver helt essentiel. Og så er der også noget med troværdigheden, jo. Når præmissen er, at Maja skal være supergravid, så fungerer det altså bedst, når skuespillerinden faktisk er supergravid, og scanningsbilledet i reklamefilm nummer to er ægte.

Når natten falder på...

... så filmer vi åbenbart altså stadig. Sådan er det engang imellem, når filmen kræver det helt rigtige lys - eller mangel på samme. Når en af de primære rekvisitter en lommelygte, så må solen vie pladsen, og filmskaberne opgive deres aftenkaffe i anledning af optagelser. Og når der der skal blinkes blåt og helt tydeligt, så skal der skrues helt gevaldigt ned for solen. Og sådan stopper en monsterlang og monstervidunderlig optagedag med en god sjat af vores vidunderlige Goodwillhold - og en meget glad instruktør, der kun sagde skidegodt ca. femogfyrre gange i løbet af dagen. Det var skidegodt!

No items found.

Special kudos to

KUNDE

Anonym

PRODUCER

Mette Petersen

INSTRUKTØR

Jesper Quistgaard

FOTOGRAF

Kristoffer Bak Nielsen

B-FOTO

Phillip Alexander Andersen

LYSMESTER

Asbjørn Kiel

PRODUCTION DESIGN

Alexander Moreno

TONEMESTER

Timo Dziallas

COSTUMIER

Pernille Kjærgaard Kjær

KLIPPER

Anders Quistgaard

CONTENT CREATOR

Katarina Blazic