Kristoffer Bak Nielsen

Kristoffer Bak Nielsen

Kristoffer Bak Nielsen

Fotograf

Fra tid til anden kan man fjernt høre Kris’ gengivelse af Volbeats For Evigt, der er så vidunderlig perfekt, at man i et fortryllende kort øjeblik tror, at Michael Poulsen har sneget sig ind på kontoret.

Kristoffer har blandt andet været fotograf på Goodwill Films kortfilmsproduktioner og har således også erhvervet sig et par priser til kaminhylden, blandt andet en Publikumspris fra OFF21 for Bonaparte.

Kristoffer er ikke alene en begavet fotograf: Han er også rigtig dygtig til at lyssætte. 

Han har været fotograf på Patinas musikvideo Flammer Rammer.

Kristoffer er uddannet fotograf fra den fynske filmskole 18Frames, hvor han blandt andet har været fotograf på kortfilmen Lavine.

Hans filmglæde er todelt. Han glædes over at skabe det meningsfyldte i historie- og karakterbårne filmfortællinger, men glædes også over at udvikle det komiske i egne projekter. Et sådant projekt kan I se her

En af de skæggeste produktioner i Goodwill-regi, hvor Kris har svunget kameraet, har været samarbejdet med Teater Momentum og traileren for deres forestilling Praise the Land. Som oftest kan man forvente noget skørt og kunstnerisk, når Momentum er på plakaten, og det er altid sjovt for ham at skulle være umiddelbar og åben for, hvad der lige pludselig kan opstå.  

No items found.

Se lidt film