Goodwill Post

Film der viser, hvilke film vi har produceret i Goodwill Film

Formål

Formålet med Goodwill Post er at servicere produktionsselskaber med postproduktionen på reklamer, spillefilm og TV-serier. 

Selvom vi er dybt forankret i den fynske muld, har vi et globalt udsyn i forhold til samarbejder og kreative ambitioner. 
Vores tilgang til et samarbejde om postproduktionen på et projekt er dikteret af ordene smidighed og leverancesikkerhed. 

Nedenfor kan du se dit hold og læse et uddrag af de ydelser, vi leverer, og hvordan vi griber dem an. 

Postproduktionsydelser

Pre-produktion: planlægning

Vores postproducer har styr på deadlines, planlægger møder og har det iskolde overblik over hele projektet. Vores postproducer bliver komplimenteret af vores chef for postproduktion, som udvikler den tekniske procedure baseret på dine ønsker - og en dialog om, hvad der faktisk er muligt. VFX planlægges efter behov, så vi kan sørge for at koordinere, at du kan supplere din produktion med VFX-supervisor på set på de rigtige tidspunkter. Når projektet har fået tilknyttet en fotograf, udvikles looket på filmen i samarbejde med vedkommende.

DIT: backups, QC, dailies

DIT’en sørger for sikker backup af optagelser, QC, dailies og offline klippefiler. Vores DIT arbejder sideløbende med produktionen. Som altid.  

Klippesuite, teknisk assistent og klippeassistent + remote løsning

Vi tilbyder redigeringssuiter og klippeassistenter på vores kontor i Odense. Du har også mulighed for at vælge en remote løsning, alt efter hvad der passer bedst. Vi prioriterer, at klipper og klippeassistent udarbejder det bedste mulige forløb baseret på klipperens behov.

VFX

I Goodwill Post ønsker vi at være med fra starten og være en kreativ og teknisk samarbejdspartner med en teknisk tilgang til de kreative udfordringer. Vi tilbyder alt fra CGI-drager og robotter (igennem samarbejdspartner) til fjernelse af en eventuel boomstang på afveje. Hvert projekt er forskelligt og har forskellige udfordringer, og vores tilgang til arbejdsopgaven er frem for alt løsningsorienteret.

Color grading/mastering til biograf, streaming og TV

I postproduktionens sidste steps færdiggør vi det allersidste på billedsiden. Vi samler alle projektets dele og leverer helt færdige produkter i de helt rigtige formater til lige præcis de kanaler, som I har valgt at udkomme på.
Nogle gange tager det flere år at nå så langt med et projekt, og vi hjælper med at få projektet helt færdig, så I kan nå i mål med jeres vision.
Billede af Virgil Kastrup

Virgil Kastrup

Head of post, senior colorist
& VFX supervisor
virgil@goodwillfilm.com