Produktion af dronefilm

Dronefilm kan mangt og meget - indsigt, udsigt, oversigt.

Dronefilm kan også være mange forskellige ting, eftersom dronen er et redskab, der, hvis man er dygtig nok og måske tør lidt ekstra, kan tilføje mange forskellige elementer.

Hos filmbureauet Goodwill er de fleste af vores professionelle filmfotografer også dronecertificeret, hvilket giver dem en helt særlig fornemmelse for dronens tekniske kunnen, det storslåede og det helt nære.

Nedenfor kan I se, hvordan en drone er blevet brugt på tre forskellige måder i tre forskellige reklamefilm for tre vidunderlige kunder.

Hils på dronehajerne

Langs med, direkte over

Vores dronefilm for Sweco omkring de nye byrum i Odense viser virkelig, hvor meget en drone kan komme omkring, hvis man har erfarne dronefolk til at flyve den. Den viser også, hvor vigtigt det er at prioritere netop det i en film om arkitektur.

I får virkelige kringlede droneskud for alle pengene her, når dronen både filmer langs vejene, er direkte over objekter og også samtidig laver store etableringsskud. En genial måde at anvende og udvikle dronens muligheder i en film - og en genial tilgang til en film om en ny by.

Miljø for matchcut

Reklamefilmen for VisitFyn flekser dronemusklerne på forskellig vis. Det allerstørste flex og filmens mest imponerende feature, der opgraderer den til dronefilm, er matchcuttet af de gående på vej. Det er ikke et droneskud, som man ofte ser, og det giver i den grad filmen et skud energi og tilføjer et element af nysgerrighed til filmen.

Udover det fungerer filmen også som dronefilm, da vi i filmen skulle vise hele Fyn på fyrre sekunder. Hvordan gøres det lige bedst? Med drone, naturligvis. Ved hjælp af dronen kan vi nemlig vise mange forskellige miljøer hurtigt.

YES! FLERE FILM!

Vejen mod waaaauw

Den film, I kan skæmte lige ved siden af denne tekst, præsenterer noget så sejt som en audiowalk, der blev udviklet af BaggårdTeatret under corona. Det er en teaterrejse, en teatergåtur - en teatertur, der kræver bil og gode sneackers. Og en film, der kan formidle dén rejse bedst muligt. È voila: En film fuld af drone, der er med til at illustrere, hvilken vej man skal gå, og give publikum en i dag om rejsen.

Droneskuddene varierer filmen igennem og er med til at skabe den eventyrlige følelse, som publikum i samspil med et velskrevet speak bliver mødt med.

Har I lyst til at møde os en lille smule mere? Få alle detaljer lige her