Noget må dø

Et farvel til den fucking smiley

Det helt store farvel

Så blev det altså tid, venner. Og på ægte mafioso-vis vinker vi farvel til Instafilm for altid. Her kommer I med bag om på vores store farvelfilm, som markerer skiftet til GOODWILL. Cheferne sidder i bilen og sender en sidste salut imod vores ellers så genkendelige og venlige smiley. Resten af os kipper fra havnekanten og råber ’Værsgo’ til en sidste instafilm og velkomstkram til Goodwill.  

Vi arbejder bedst i mørke

Der er ikke noget bedre end optagelser i mørke, som I kan se. Det her var virkelig en sjov optagelse, især når vi er så mange, der får mulighed for at være med på dem. Det her er også en ordentlig omgang med flammer, der rammer og VFX på bagkant. Peter var chef for at placere chefer nede rigtige steder, og resten af os var glade for at føre kamera, sikre bil, grade, klippe og fejre det nye.

En kærlighedsovergang

Vi håber, du fortsat gerne vil kigge med, selvom Instafilm morfer ind i Goodwill. Det er stadig fremragende fin filmformidling og filmproduktion i København, Odense, Aarhus, eller hvor end I nu befinder jer. Den hjertevarme velvilje er stadig fuldstændig centrum, selvom produktionerne vokser sig større, og vi lover, at vores kompetente krea-hoveder og strålende filmkærlighed stadig er kæmpe intakt.

No items found.

Special kudos to

KUNDE

Goodwill

PRODUCER

Anja Schmidt Jensen

INSTRUKTØR

Peter Bjerre Salling

INDSPILNINGSLEDER

Jonas Robstad

PRODUKTIONSLEDER

Anja Schmidt Jensen

FOTOGRAF

Asbjørn Kiel

B-FOTO & DOLLY GRIP

Phillip Alexander Andersen

LYSMESTER

Kristoffer Bak Nielsen

PRODUCTION DESIGN

Alexander Moreno

TONEMESTER

Timo Dziallas

TEKNISK ASSISTENT

Nikolaj Holmøe-Jensen

VFX

Virgil Kastrup

GRADE

Asbjørn Kiel

KLIPPER

Timo Dziallas
Peter Bjerre Salling

CAST

Frederik Utzon
Abbi Moreno
Jesper Quistgaard

CONTENT CREATOR

Katarina Blazic