Lang vej til kanelandingsbanen

Traditionsmagi med et drys af VFX

Den søde juletradition

Hvert evigt eneste år (næsten) har Goodwill lavet en lille julesketch, så vi kan ønske glædelig jul til alle vores dejlige kunder og medkiggere på film. I år var ingen undtagelse, og denne gang svang Lisa sig op i instruktørstolen og sørgede for, at julemandens kane fik et sikkert sted at lande.

Alternativ teambuilding

Det her er en af den slags in house produktioner, der virkelig bare gavner og giver så meget til vores alle sammens arbejdsplads: Vi leger, griner og gør præcis, hvad Lisa siger. Den allerstørste kliche i hele verden er, at julen er hjerternes fest. Og hos Goodwill er det faktisk måske lidt rigtigt, for der er så uendeligt meget hjerte og juleglimmer, når vi rammer december og årets julesketch.

Show off i nissehue

Julesketchene er ikke bare kun sjov og intern teambuilding. De er også en mulighed for at vise, hvad vi reelt set kan: En ordentlig omgang VFX, bjælder, sne og en mininisse? Tjek. Original story line og et tilpasjulehyggeligt tempo, der aldrig holder op med at være en smule hurtigmagisk? Tjek. At selv de mindst skuespilsagtige medarbejdere nok skal klare sig foran kameraet? Kæmpe tjek. Glædelig hele året rundt herfra <3

No items found.

Special kudos to

KUNDE

Julemanden

PRODUCER

Ann-Katrine Schøne Hansen

INSTRUKTØR

Lisa Swelmøe

FOTOGRAF

Asbjørn Kiel

LYSMESTER & B-FOTO

Kristoffer Bak Nielsen

PRODUCTION DESIGN

Alexander Moreno

VFX

Virgil Kastrup

KLIPPER

Jonas Robstad

Phillip Alexander Andersen

GRADE

Asbjørn Kiel

CAST

Hele kontoret stort set, faktisk

CONTENT CREATOR

Katarina Blazic