En vinkling væk fra det vanlige

Også var det ejendomsmægler

Goodwill har haft et længerevarende samarbejde med UCL, hvor vi tidligere har produceret en lang række undervisningsfilm på lidt mere klassisk vis. Kampagnen her skulle bestå af en række annoncefilm og en håndfuld casefilm, der foldede nogle af personerne i reklamefilmene yderligere ud: Nu skulle der ske noget nyt, en ny vinkel, der kunne inspirere mulige nye studerende til at kigge lidt nærmere på, hvad UCL er for noget.

Vi vender lige kameraet, ikke?

Goodwill svingede derfor kameraet fra de vanlige studerende til dem, der var landet på den anden side og fundet er ståsted med erhvervsuddannelsen i ryggen. En af dem er Marlene, som har uddannet sig til ejendomsmægler.

Aspektprojekt

Det var vigtigt at vise de forskellige aspekter, som en ejendomsmægler kan komme til at sidde i på den anden side af skolebænken. Og det er uendeligt vanskeligt at klemme et helt arbejde ind på to små minutter. Derfor er det afgørende, at billedsiden også kan spille med og vise lidt mere, end Marlene måske kan nå at sige – uden at det nogensinde overtager fokus fra hende.

En, to, tre, miniportrætter

Vi skal se hende på hendes kontor. Vi skal se hende ude i marken på fremvisning. Vi skal se, hvordan hun anvender sine kompetencer og oversætter sin skolegang til konkret arbejdsglæde. Alle kampagnefilmene er skåret over samme kam:

Et miniportræt af hvad der sker efter endt uddannelse – hvad en erhvervsuddannelse hos UCL egentlig kan føre til af arbejdslykke senere i livet.

Det var tungt. Det var hårdt.

Nogen lærte ingenting. Nogen fik et hus på film.

Det var en virkelig dejlig dag, hvor vi fik virkelig gode optagelser i hus.

TAK til UCL for endnu engang at ville være med til at udvikle, skabe odenseansk filmproduktion, der for alvor betyder noget.

No items found.

Special kudos to

KUNDE

UCL

PRODUCER

Ann-Kathrine Schøne Hansen

INSTRUKTØR

Anders Quistgaard

FOTOGRAF

Asbjørn Kiel

LYSMESTER

Phillip Alexander Andersen

STATIST

Phillip Alexander Andersen

Katarina Blazic

CONTENT CREATOR

Katarina Blazic