Jonas Robstad

Jonas Robstad

Jonas Robstad

Instruktør & manuskriptforfatter

For Jonas er film er et unikt medie, når det kommer til at reflekterer følelser, og det sværeste i verden er at tale om, hvordan man egentlig har det. Hvis Jonas kan bruge film på den måde til at skabe en forståelse for, hvordan alle andre kan have det, så ville det være meget smukt. Det griber han så uendeligt kyndigt an bevæbnet med tragisk humor i abstrakte formater. Når man arbejder med de der svære følelser, er det vigtigt at vise dem korrekt (tragisk), men igennem komikken bliver det på en eller anden måde nemmere at få adgang til de følelser, der faktisk bor inde i os alle sammen.

Jonas er virkelig glad for at gå. Vi mener, at han på nuværende tidspunkt allerede har gået mere, end Forrest Gump nåede at gøre i hele sit liv.

Han er Instruktør, manus, co-instruktør med Magnus Axelsen og sidder i bestyrelsen hos FilmHus Fyn.

Jonas kortfilm Grillpølser i Måneskin blev vist under OFF – Odense International Film Festival i programmet Upcoming Fyn og har rundet flere udenlandske filmfestivaler med stor succes. Snus til succesen lige her. Jonas har sammen med sin kære co-instruktør været med i Netflix' serieskole to gange. Det seneste projekt Min Fantasyfamilie arbejdes der med løbende. OG så kigger han sørme også dybt i kortfilmsglasset med en fortælling om angst.

Jonas er kontorets drillepind og er altid klar med en spids kommentar. De er dog altid svøbt i kærlighed. Siger vi til os selv.

En af Jonas’ alleryndlings produktioner i Goodwill-regi er de små musikspots for den up and coming kunstner Junior Brown. Han synes, han virkelig lykkes med at hinte til en meget større fortælling og samtidig også skrue det hele sammen i tråd med den musikalske fortælling. Hop med på beatet lige her. Jonas er også rigtig glad for at samarbejde med teatre, da der som oftest for rigtig alvor er mulighed for at arbejde med komedie i det abstrakte format.

Jonas er en såkaldt stresssvamp på set. Han suger al den oprørske og vildfarne energi op og sender rå mængder knusende og kærlig ro tilbage ud i verden.

Jonas er virkelig glad for at gå. Vi mener, at han på nuværende tidspunkt allerede har gået mere, end Forrest Gump nåede at gøre i hele sit liv. Han går som oftest til lyden af et eller andet fantasyunivers fra en lydbogsapp.

No items found.

Se lidt film