Jonas Robstad

Jonas Robstad

Jonas Robstad

Instruktør & manuskriptforfatter

Jonas er virkelig glad for at gå. Vi mener, at han på nuværende tidspunkt allerede har gået mere, end Forrest Gump nåede at gøre i hele sit liv.

Jonas har i 2019 stiftet produktionsselskabet Robstad Productions med Magnus Axelsen og Maria Robstad. Her optræder Jonas primært i samspil med Magnus Axelsen som co-instruktør, hvor de altid roder med et utal af projekter. Eksempelvis har de været med i Netflix’ serieskole flere gange og har lige pt vendt blikket mod en kortfilm om angst.  

Jonas er klart den af Goodwills medarbejdere, der ligner en Jediridder mest.

Jonas’ sidste kortfilm Grillpølser i Måneskin blev vist under OFF – Odense International Film Festival i programmet Upcoming Fyn og har rundet flere udenlandske filmfestivaler med stor succes. Snus til succesen lige her

Jonas er kontorets drillepind og er altid klar med en spids kommentar. De er dog altid svøbt i kærlighed. Siger vi til os selv.

En af Jonas’ alleryndlings produktioner i Goodwill-regi er de små musikspots for den up and coming kunstner Junior Brown. Han synes, han virkelig lykkes med at hinte til en meget større fortælling og samtidig også skrue det hele sammen i tråd med den musikalske fortælling. Hop med på beatet lige her

Jonas er en såkaldt stresssvamp på set. Han suger al den oprørske og vildfarne energi op og sender rå mængder knusende og kærlig ro tilbage ud i verden.

No items found.

Se lidt film