Jonas Legarth

Jonas Legarth

Jonas Legarth

Stillfotograf

Jonas elsker ABBA. Også det nye.

Jonas er Goodwills helt egen prisvindende stillfotograf, som supplerer vores film med stillbilleder for en solid og fuldent pakke.

En af Jonas’ største kollegiale bedrifter var at photoshoppe et skæg på samtlige medarbejdere under første lockdown. De billeder er solidt gemt væk i en bankboks 100 kilometer under jorden i et hemmeligt land.

Jonas’ fotografiske evner strækker sig vidt og bredt: han favner og formår at sømløst eksekvere både naturfotografi, eventfotografi, produktfotografi såvel som arkitekturfotografi, erhvervsfotografi og portrætfotografi.

En særlig (vid)underlig dag i august delte Joseph Gordon-Lewitt, i.e. den amerikanske stjerneskuespiller fra stille og rolige film som The Dark Knight Rises og Inception, pludselig et af Jonas’ billeder på Facebook.

Jonas elsker naturen og klæder sig som oftest på, så han er fuldstændig klar til at hoppe på en vandretur.

Jonas’ billede af Langelands vilde heste vandt fotokonkurrencen "Vis os vores natur", arrangeret af DR, Friluftrådet, De Naturhistoriske Museer og Naturstyrelsen, og I kan følge med i resten af hans prisvindende kameraknipseri på hans egen hjemmeside lige her

No items found.

Se lidt film