The world's leading robotics city?

Sig pænt goddag til RoboCity

Opgavens udgangspunkt

Odense er i sandhed en udviklingsby, og bag mange af de sejeste initiativer står Invest in Odense, som bad om at få produceret en video om Odenses vækstende og strålende robotindustri tilbage i 2019. Robotfilmen skulle positionere Odense som en robotby i fuld udvikling, som kunne tale ind i et internationalt marked både som en rekrutteringsfilm, en investeringsfilm, men mest af alt som en brandingfilm, der favnede og formidlede hele Odenses robotrejse.

Genkendelighed, production value og en sømløs forbindelse

Og hvordan portrætterer man så en udvikling? Hvordan viser man en hel by, der gennem mange år og gennem uendeligt hårdt arbejde endelig står klar til at kippe med robotflaget på et internationalt marked?

I Goodwill, et matcher vi arkivmateriale, artikler og informativ speak, der sømløst forbinder forhistorien med nutiden og interviews med nogle af de største stjerner på Odenses robothimmel. Filmen er naturligvis på engelsk og for at tilføje et ekstra lag production value og genkendelighed, hyrede vi Claes Bang til at indtale speaken.

Flere film, mere dejligt samarbejde

Vi har senere produceret flere film for Invest in Odense med Odenses udvikling som omdrejningspunkt. Vi glæder os til at dele dem med jer - der er både medicinsk cannabis og letbane i vente!

No items found

Special kudos to

INSTRUKTØR

Peter Bjerre Salling

IDÉ & MANUS

Peter Bjerre Salling

PRODUCER

Nicole Kjærsgaard Jensen

FOTOGRAF

Asbjørn Kiel

KLIPPER

Peter Bjerre Salling