Om ensomhed

"Så længe der er liv, er der håb"

De tunge ting

Nogle gange løfter Goodwill også de lidt tungere, men måske endnu mere vigtige opgaver. Her er det en sådan videoproduktionsopgave i samarbejde med Sunrise for Maryfonden i samarbejde med Tryg Fonden. Livet sker. Og nogle gange sker det på den onde klinge, hvor vejen til et bedre liv er lang og hård. Men der er håb, for der er hjælp.

Hvorfor det simple er vigtigt

Når det er så tunge historier, som vi får lov til at høre Lucca fortælle, så er det det, hun siger, der er vigtigst. Derfor har Peter også komponeret en film med hende og hendes fortælling i fokus: Hun taler, viser hendes ansigt og er tæt på. Og så brydes det ind i mellem af dækbilleder og en underlægningsmusik, der aldrig fjerner fokus, men fremhæver.  

En tryghed

Når så store fortællinger skal fortælles, så er det de medvirkendes tryghed, der er alfa og omega. Derfor er det også nogle gange en god idé at holde sig til et lille hold. Vi havde Peter ude. Og kun ham. Og med al hans forarbejde, forinterviews, tid, omsorg og et trygt rum til Lucca, blev der plads til at dele både det mørke og det lyse. Hvordan du får hjælp, hvor du får hjælp, hvordan du får det bedre.

No items found

Special kudos to

INSTRUKTØR

Peter Bjerre Salling

IDÉ & MANUS

Sunrise
Peter Bjerre Salling

PRODUCER

Anja Schmidt Jensen

FOTOGRAF

Peter Bjerre Salling

KLIPPER

Peter Bjerre Salling