Solid markedsføring
via video

Showreel med det gode fra Goodwill

Krydr din markedsføring med markedsføringsfilm!

Goodwill er et filmbureau, der producerer videoer til markedsføring af jeres virksomhed. Vi producerer og leverer videoer, der er ærlige og autentiske i udtrykket. Vores kernefilosofi, når det kommer til video-markedsføring, er, at fortællingen skal være troværdig - og det kan den sagtens være, selvom den er storslået. Hvis ikke seeren kan se og mærke noget oprigtigt i markedsføringsvideoen, så sætter den sig simpelthen bare ikke rigtig fast.

Det vigtigste i centrum

Hos Goodwill er det vores erfaring, at mennesker gerne vil se mennesker. Vi har brug for at mærke en forbindelse til det, vi ser på skærmen. Vi tror på det menneskelige, og vi producerer videoer med og om mennesker i centrum. Vi tror på, at en kommunikationsstrategi med mennesket forrest er den rigtige løsning. Og hvorfor fungerer det så?

Det fungerer, fordi vi kan spejle os i hinanden. Når vi producerer video-markedsføring med mennesker, der fortæller deres historie med et ærligt hjerte - ligegyldigt om det er med et skævt smil eller en tåre i øjenkrogen, så har vi alle sammen større mulighed for at spejle os i den fortælling. Og vi har nemmere ved at interagere, forstå og engagere os i den filmiske fortælling. Det er menneskelig markedsføring med videoproduktion til følge.

Gennem kameraets glitrende linse kan vi fange den autentiske historie, som jeres virksomhed gemmer på - lige meget hvor stor, jeres virksomhed er, så vil det altid klæde den at få sat et ansigt på. Og selv små historier bliver kæmpe store, det øjeblik de bliver ærligt og ordentligt fortalt.

Hvad er kernen i jeres fortælling? Hvad er det allervigtigste, som vi skal vide om jeres virksomhed? Lad Goodwill føre kameraet og fange de helt rigtige videoer til jeres markedsføring.