Selma Gammelgaard

Selma Gammelgaard

Selma Gammelgaard

Producer & produktionsleder

Vi har hentet Selma ind fra den københavnske bureauhimmel, så hun kan sprede producerstjernestøv ud over vores produktioner.  

Selma har snuppet en cand.mag.-titel i Film og Medievidenskab fra Københavns Universitet.

Selvom hun nu bor på Fyn i hus og det hele, så savner hun stadig København utrolig meget. Det, hun savner mest, er faktisk (bare) at cykle gennem byen. Og den ekstraordinære gode kaffe som vores in house espressomaskine ikke heeelt kan leve op til endnu.  

Noget af det vigtigste i Selmas arbejde er, at hun kan mærke, at hun rykker ved noget. Gør noget. Gør noget, der er vigtigt og får andre til at gøre noget. Hun har eksempelvis tidligere arbejdet på kampagner for Sundhedsstyrelsen og Børns Vilkår.  

Reklamebranchen kan til tider godt virke lidt kold og kynisk, og hun vil rigtige gerne bidrage med en smule varme. Både i hendes kunderelationer, hvor en god, færdig film altid skal fejres, men også ift. de projekter hun giver sig i kast med. For Selma giver det nemlig god energi at gøre noget godt for andre.

Hvis Selma sådan rigtigt skal slappe af, så skal hænderne i gang og strikkepindene hittes frem. Hun har ligefrem sin egen webshop, hvor hun sælger sine strikkeopskrifter.    

No items found.

Se lidt film