Sønnike

Lykken i ulykken og hemmeligheder i SuperSpar

Det er så tydeligt, når vi starter. Der er ligesom noget, der ikke er helt rigtigt. Vi har et ganske tydeligt sort får i familien, som ikke gider at deltage i familielivet. Men hvorfor egentlig? For måske er det faktisk ganske tydeligt, at der er et eller andet, der er sket for lang tid i siden i den lille bitte by, der ganske vel kunne have betydning.

Nogle gange hører du en historie, der er så forunderlig underlig, at det faktisk mest af alt lyder som et solidt stykke med fiktion. Sådan er det med den her film. Med Sønnike. Vi har absolut ikke tænkt os at sige det fjerneste om noget som helst om det, men vi kan godt love jer, at I skal glæde jer til at opleve instruktør Jesper Quistgaard, når han langsomt og nænsomt dissekerer forholdet mellem to brødre, der ser ganske forskelligt på livet. Og er ganske forskellige steder i livet, om end de begge to nok mest bare gør deres bedste for at komme igennem hverdagen, være i-hvert-fald-nogenlunde-glade og indrette sig allerbedst med de muligheder, de har - hvilket virkelig bliver sat på spidsen, når deres forældre pludselig dør, og de sammen skal planlægge en begravelse.

Sønnike er en vaskeægte anderledes kærlighedshistorie, hvor traumer, tabu, blåt strithår og fryselasagne går hånd i hånd. Og det hele i en bitte lille by, hvor alle ved, hvad du hedder, selvom du skifter navn i hemmelighed.

Vi glæder os til at kunne dele mere og mere og mere, som det hele skrider frem.

Sønnike er i øjeblikket i postproduktion og forventes i biograferne i 2024.

Læs om produktionen her: 

Første rendyrkede fynske spillefilm

Falsk betjent og præst dukkede op efter biluheld

Den første fynskproducerede spillefilm er i produktion

Dansk talent laver Fyns første fuldbyrdede spillefilm

No items found.

Special kudos to

INSTRUKTØR

Jesper Quistgaard

MANUSKRIPT

Cathrine Odgaard

Jesper Quistgaard

CAST

Ari Alexander
Bertram Bisgaard
Kristian Halken
Morten Agerholm

PRODUCER

Abbi Moreno

KOMPONIST

Søren Huss

FOTOGRAF

Rasmus Hasle

KLIPPER

Cathrine Odgaard

SOUND DESIGN ETC.

TBA