Fodbolddommeren

En form for fodboldterapi

Et kort resume, siger du?

Fodbolddommeren sparker døren ind til en historie om gammelt, gammelt nag, alt det man kan fortryde og mål - generelt i livet og (naturligvis) også på banen. Det er historien om et umage par, der skal lærer at (gen)manøvre gennem det liv, der nu engang har sine udfordringer, og hvordan man nu bedst snyder sig til den helt store finale.

Ham dér

Du kender helt sikkert den gode, gamle, gnavne mand. Han bor alene. Har vist ikke rigtig nogle gode venner bortset fra en enkelt eller to. Han har den ene hobby, som er det allermest vigtige i hele hans forholdsvis ensidige univers. Han virker nok egentlig meget tilfreds med tilværelsen, men af en eller anden grund, så har han det stadig med at hvæse af de fleste, der forsøger at komme tæt på. Du kender ham nok godt. I den her film er hobbyen at være fodbolddommer i en amatørliga i den lille by, som den gamle, gnavne mand voksede op i.

Og ham dér

Den alkoholiske, overhovedet-ikke-gode far? Ham kender du vist også godt. Han efterlader sin datter alene, fordi han skal drikke sig skide stiv et eller andet dumt sted med en håndfuld ligegyldige og dumme venner.

Og hvad så med hende dér?

Men hvad sker der, når de der to, som du kender, møder hinanden? Og sidstnævntes søde datter har brug for et sikkert, rart sted, der tydeligvis ikke kan være hos hendes far? Måske hjælper hun den gode, gamle, gnavne mand med at indse, hvad livet faktisk også kan være. Måske han konfronterer ellers-tak-alkoholikerfaderen. Måske er der nogen, der røver en slikbutik for sjov.  

Se filmen her

Skabt med støtte fra FilmFyn & Filmværkstedet.

No items found.

Special kudos to

INSTRUKTØR

Jesper Quistgaard

MANUS

Jesper Quistgaard
Nicklas Anthony Clark

CAST

Claus Flygare
Esther Vrist Pedersen
Kristian Halken
Rudi Køhnke

PRODUCER

Cathrine Odgaard

LINE PRODUCER

Lars Iversen

INDSPILNINGSLEDER

Peter Bjerre Salling

PRODUCERKONSULENTER

Maria Stevnbak Westergren
Morten Kaufmann

KOMPONIST

Jesper Hansen

FOTOGRAF

Mia Mai Dengsø Graabæk

KLIPPER

Cathrine Odgaard

LYD

Mia Joanna Koskela Michaelsen

LYSMESTER

Kristoffer Bak Nielsen

PRODUCTION DESIGN

Christel Pilkær Thomsen