Alt jeg forventede

Hvordan farvelægger vi et break up bedst?

"Sætter du ikke lige lidt billede på den musik?"

Goodwill producerede en musikvideo for artisten Timur om den gode gamle fortælling om det hjerteknusende knuste hjerte. Rent visuelt var historien klar og ganske let og overkommelig. Vi ville bare vise de fem stadier, du går gennem i løbet f et break up i løbet af en musikvideos længde. Benægtelse, vrede, forhandling, depression, accept. Vi adopterede en forholdsvis abstrakt stilistisk tilgang for at fremvise hele arsenalet af av-mit-hjerte-følelser. Vi ville nemlig gerne skabe noget visuelt, der kunne underbygge lyrikken i Alt jeg forventede. Vi ville gerne bygge en slags intens atmosfære, hvor du ville komme til at føle følelserne i stedet for at blive stopfodret med alle de gode gamle break up-troper.

Føl farver

Så, altså, vi gik med en kæmpe installation af knust spejl (og en god sjat fiskesnøre), masser af flydende farver, dans, sæbebobler og bevingede vidensvæsner.

Så ja: Du forventer alting, du føler alting - og i hver eneste tænkelig farve. Med tre ugler der nedstirrer dig gennem hele processen.

No items found.

Special kudos to

INSTRUKTØR

Peter Bjerre Salling

IDÉ & MANUS

Peter Bjerre Salling

PRODUCER

Nicole Kjærsgaard Jensen

PRODUKTIONSLEDER

Kiril Schjørring

FOTOGRAF

Asbjørn Kiel

B-FOTO

Phillip Alexander Andersen

C-FOTO

Alexander Strange

KLIPPER

Peter Bjerre Salling

PRODUCTION DESIGN

Marie Beltman Matzen

LYSMESTER

Kristoffer Bak Nielsen

COSTUMIER

Pernille Kjærgaard Kjær

RUNNER

Emilie Johansen

GRAFIK

Cecilie Hvidbak Østergaard
Rex Leonard