Magasinet SØNDAG

Cinematisk, SØNDAGsk løbetur med vandhop

Det var en frostkold, tidlig, næsten-forårsdag da Goodwillsatte alle filmsejl ind på at nå i havn med Magasinet SØNDAGs to nye tv-reklamer. Magasinet SØNDAG henvender sig til aktive kvinder mit i livet, der tilmed også tør nyde det. Og de kvinder skal hyldes. TV-reklamerne skulle naturligvis være tråd med Magasinet SØNDAGs brand, men skulle naturligvis også helst sælge et par magasiner.

Så planen var:

Lave cinematiske flotte film, der portrætterede et rigt aktivt kvindeliv med uendelige mængder varme. Derfor var de helt rigtige locations et vigtigt punkt i udviklingen af manus, og det samme var castingen, som skulle kunne tale direkte durk i øjenhøjde til SØNDAGs målgruppe. Locations blev sikret, det rigtige udstyr blev pakket, så Fyn kunne tage sig så cinematisk ud som muligt og de perfekte statister blev fundet.

Det endte med:

Et helt solidt Goodwill-hold havde en helt vidunderligoptagedag, hvor det hele kørte på skinner – og dollyen lige så. Hele optagedagen (og det evindelige projekt med at fange det helt rigtige lys)fangede vores knivskarpe content creator Katarina og klipsede sammen til en vlog. Den kan I se her. Hjemvendt på kontoret faldt fokus i postproduktionen blandt andet primært på valg af speak, som i samspil med de cinematiske billeder og seje kvinder fortsat skulle tale til målgruppen og fange essens af det, som SØNDAG giver til alle deres læsere, så nye læsere får lyst til at hoppe på vognen. Vinterbadning eller ej.

 

Du kan fange vloggen lige her

No items found

Special kudos to

PRODUCER
Anja Schmidt Jensen

IDÉ & MANUS
Aller Media & Peter Bjerre Salling

INSTRUKTØR
Peter Bjerre Salling

PRODUKTIONS- & INDSPILNINGSLEDER
Marie Beltman Matzen

FOTOGRAF
Asbjørn Kiel

B-FOTO
Phillip Alexander Andersen

GRIP
Kristoffer Bak Nielsen

COSTUMIER
Pernille Kjærgaard Kjær

STILLFOTOGRAF
Jonas Legarth

KLIPPER
Peter Bjerre Salling

GRADE
Asbjørn Kiel