Signe Navne

Signe Navne

Signe Navne

Producer

Hvis størstedelen af befolkning har en fingerspids hobbyvillighed og krea-tække, så har Signe hvad der nogenlunde svarer til en velvoksen bodybuilder-arm af vellykkede sidegesjæfter, der kræver lige dele sav og stjernetylle. Hun har sin egen virksomhed, hvor hun opkøber og restaurerer antikke møbler og producerer skræddersyet kager på bestilling.

Signe er Cand. Negot i International Communication Management.

Inden hun landede hos os, har hun blandt andet arbejdet otte år hos TV2. Slutteligt som trailer- og kampagnekoordinator hvor hun prøvede at sidde på den anden side af bordet og få film af produktionsselskaberne.

Signe har stille og roligt overvejet at tilføje en hund til familien. Efter den første uge, hvor hele to kollegaer havde hunde med på arbejde, er hun blevet helt sikker og kigger dagligt på hundeinternater for at finde det helt rigtige match.

Noget af det, som Signe glæder sig allermest til at se helt færdigt og ude i verden, er det næste projekt med Faaborg Pharma, som vi tidligere har produceret dette for.

Noget af det, som Signe til gengæld ærgrer sig en kende over ikke at have været en del af, er dengang, hvor hun blev bedt om at møde op til landsholdsudtagelse i fodbold, og hun sagde nej, eftersom det var meget hyggeligere at spille fodbold i den lokale klub i Korup.

No items found.

Se lidt film