Jonas Viuff

Jonas Viuff

Jonas Viuff

Producer

Jonas har en kandidat i Litteraturvidenskab fra Syddansk Universitet.

Det der helt klassiske meet cute? Det findes også i Goodwill-regi. Jonas tog et task force forløb i manuskriptskriveri og stødte tilfældigvis ind i filmskaber-Timo på en tilfældig kaffebar i Odense. Og Timo havde en idé til en kortfilm, der manglede et manuskript. Fra meet cute på kaffebar til meet cute i vaskeriet i Timos debutfilm.  Verden er egentlig et pudsigt sted, hva’?

Jonas har vist ikke rigtig en ikke-kreativ hobby. Når han ikke producerer anmeldelsesskriblerier for Den 4. Væg, så komponerer og udbasunerer han død og ødelæggelse i dødsmetalbandet Terrorpy.

Jonas har faktisk egentlig været en del af filmen i et stykke tid – han har eksempelvis både været runner på Goodwillproduktionen Angel og Christian Tafdrups Speak No Evil.

Hvis Jonas skulle anbefale én tegneserie i hele verden, så skulle det være Watchmen af den pseudo-shamanistiske Allan More. En solid omgang af kontrafiktion og nihilistisk dekonstruktion af den klassiske superhelt.

Engang, klokken sent på en bar, spurgte en af Jonas' venner hvad han ville opnå med alle sine projekter. Han summede over det over sin øl og svarede:

Jeg vil bare gerne være med til at skabe noget smukt, inden jeg dør.

No items found.

Se lidt film