Anna Skau

Anna Skau

Anna Skau

Tekstforfatter

Annas kærlighed for litteratur er forholdsvis allestedsnærværende. Hun evner at finde bogormen hos andre (ved hjælp af standhaftig manipulation, bevares), og hun er af samme årsag også blevet stifter af kontorets bogklub – og har et minibibliotek på kontoret, hvis folk nu lige skulle få lyst til at låne en bog.

Har en kandidat i Litteraturvidenskab fra Syddansk Universitet.

En af Annas yndlingsting er at være med hele vejen, og se filmene blive til virkelighed. Processen, der starter med et udbudsudkast og ender med undertekstning på en færdig reklamefilm, er ret vild. Det kunne eksempelvis være den her film eller den her.

Anna er den tekstlige sherif for Goodwill, hvilket betyder, at hun laver undertekster, skriver, retter og redigerer de fleste tekstlige aspekter, der kan forekomme i et filmproduktionsselskab: udbud, hjemmesidetekster, speaks, ansøgninger, interviewguides, drejebøger, manuskripter etc. Hun har blandt andet skrevet hele det her site og vil egentlig allerhelst og hjertens gerne henlede jeres opmærksomhed mod noget helt andet som eksempelvis resten af holdet.

Hun sørger for, at vores interne fagsprog også giver mening for andre, der læser med, hvilket egentlig er et fuldtidsjob i sig selv.

Lever efter bedste bestræbelse på at efterleve Salman Rushdies usandsynlig velklingende og velvirkelige udsagn:

The only limit to the imagination is the technicalities.

No items found.

Se lidt film