Ann-Katrine Schøne Hansen

 Ann-Katrine Schøne Hansen

Ann-Katrine Schøne Hansen

COO & producer

Ann-Katrine er aldrig nogensinde blevet kaldt sit fulde bindestregsnavn på kontoret. Her kendes hun af både kollegaer og samarbejdspartnere kun som AK.

AK har en bachelor i Litteraturvidenskab fra Syddansk Universitet og en kandidat i Moderne Kultur og Kulturformidling fra Københavns Universitet. Efter et kort visit i festivalsbranchen fandt hun en solid omgang filmproduktionspassion og skiftede retning.

AKs kloge hoved har gennem tiden udfyldt en del hatte hos Goodwill. Hun startede egentlig som fundraiser og har snuset til produktionsleder og HR, inden hun endeligt landede solidt som vicedirektør og producer.   

Et af de allerbedste projekter, AK har svinget koordineringsstokken over i sin producertid, er denne film for Odense Symfoniorkester. Hun har altid været betaget af klassisk musik, det har hjulpet på koncentrationen studierne og livet igennem, og nu kunne hun lige pludselig producere en film om kærligheden til klassisk musik.  

AK har altid brugt sin fritid på frivilligt arbejde. Både for Ungdommens Røde Kors, Frivilligcenter Odense, Odense Havnekulturfestival og OFF – Odense International Film Festival og som mentor på Litteraturvidenskab på Syddansk Universitet.    

Hun bliver rent faktisk køresyg af at spille Mario Kart. Og også hvis filmskaberne gynger liiidt for meget med det håndholdte kamera.

No items found.

Se lidt film